Så ja

Kunde inte hålla mig. När jag kom hem på eftermiddan idag så kissade jag både på en billig och en dyr sticka. Streck på båda om än svagare på den billiga. PUH. Det håller i sig. Men riktig testdag är på tisdag 30 november så inget HEJ ska ropas riktigt ännu. Jag är med i en IVF-tråd på FL där flera vittnat om hur ett plus på rd 9, 10,11, 12, 13 och 14 förvandlats till minus på den ”riktiga” testdagen.

I övrigt funderar jag på om inte katten måste gå till tandis och skrapa sten. Han osar katt ur munnen 😦 Annars är han grannare än någonsin med sin tjocka ljusljusgrå vinterpäls.

Försökte hitta lite nya bloggar att följa inne på mama och finest och andra ställen men fy vad jag är helt ointresserad av Mejas, Laila Bagges och andra kändisars liv.

Tips på bloggar med intressant / gripande eller roligt innehåll mottages tacksamt!

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så ja

  1. Maja Gräddnos skriver:

    Ketchupmamman förstås!
    Och sen skrattar jag ofta hejdlöst åt Brallans blogg, http://brallan.blogg.se/, den är uppfriskande långt från de andra bloggarna jag läser.

  2. hellomotti skriver:

    Ja just det, ketchup har du ju fått mig att läsa förr. Hon är rolig. Ska genast återuppta henne. Kollar in brrallan. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s