Imorgon

vid denna tid har jag vetat i fem timmar. Då deppar jag djupt – eller går jag runt och känner mig härlig, hemlig och gravid. Jag har bestämt att jag inte ska ringa och boka in mig på MVC förrän jag vet att jag är gravid. I morse, när jag konstaterade att mina för hösten nya jeans, är för trånga i linningen, förbjöd jag mig att köpa ett bellybelt. Först måste jag veta. Jag vill inte skriva in mig på MVC eller handla gravidgrejer innan jag VET. På något vis blir smällen ännu värre om jag varit naiv. Det blir skamligt och pinsamt. Ja det är de ord som dyker upp.

När jag tänker efter; finns det något pinsammare och löjligare än en skengravid? På Familjeliv läser jag om tjejer som känner sparkar i v 8, får halsbränna innan de plussar och de är så säkra på att de är gravida att de t.o.m misstror ett gravtest som säger INTE GRAVID. En gång läste jag om en tjej som höll liv i en tråd i flera veckor på detta tema. Det slutade med att hon hävdade att hon fått missfall men hon vidhöll att de barnmorskor som hon mött på ungdomsmottagningen (hon hade inte råd med egna gravidstickor och det är tydligen gratis där) hade idiotförklarat henne. Tror fan de hade det. Hon var ju en idiot.

Nä en idiot vill jag inte vara men visst kan jag erkänna att jag KÄNNER mig gravid så här kvällen innan domen. Har jag fått missfall efter plusset så kan jag lugnt säga att gravidhormoner fortfarande finns kvar i blodet.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Imorgon

  1. gullgossensmamma skriver:

    håller tummar för sockertoppens kommande storasyster-status!!!!! Lycka till!!!

  2. Ribbolita skriver:

    Håller tummarna! Det känns mycket lovande tycker jag att du känner dig så gravid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s