Berätta för mamma?

Snart kommer mamma hit och ska bo här tre nätter fram till julafton. Funderar över för och nackdelar med att säga att jag är gravid.

Födelar:

Hon blir glad.

Jag slipper ljuga om min vita jul.

 

Nackdelar:

Om det går åt helvette blir hon ledsen.

Om det går åt helvete orkar jag inte ringa henne och ”bära hennes sorg”.

 

 

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Berätta för mamma?

  1. Uniflora skriver:

    Berätta för din mamma. Hon kan i bästa fall hjälpa dig bära en eventuell sorg. Jag vill tro att mammor kan ta sitt förnuft till fånga. I värsta fall slänger du på luren i örat på henne och bär din egen sorg. Inte hennes.

    Kram

  2. Ribbolita skriver:

    Jag skulle också berätta. Det är roligt att göra någon så glad. Det är skönt att slippa låtsas över jul och om allt går åt helvete så kommer ditt minsta problem vara din mammas sorg. Men det kommer det ju inte att göra och då finns det bara fördelar – så det så… ; ) Håller tummarna massor. Och roligt att allt gick bra på vul även om hon som gjorde vul verkar störd. Vi råkade ut för flera sådana. Fattar inte vad det är för fel på folk. Kräv att få träffa en annan nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s