Grekig

Är på uruselt humör hela tiden känns det som. Vill bara vila och sova. Tycker att allt är stökigt och kaddigt och att Big Top inte hjälper till med städning. Han tycker att jag är ”grekig”. Snart ska vi i väg på middag hos svärisarna och jag begriper inte hur jag ska överleva. Inte har jag några kläder att ha på mig heller. Det beror inte på graviditeten utan på att jag helt sonika bara har fula och osköna kläder i hela garderoben.

Upptäckte till min stora besvikelse att jag fortfarande kan knäppa mina jeans i stl 29. Min mage har verkligen inte växt någonting ( 8+4). Någonting är kanske fel? Med andra barnet ska ju plufset komma fort. Förra gången var jag ju tjock redan innan graviditeten startade pga kortisonätande i nästan ett helt år. Därför är det svårt att jämföra med den graviditeten. det KAN ju vara så att jag tillhör dem som får mage sent?

Ingen idé att grubbla. Det visar sig 11 januari hur det står till där inne.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Grekig

 1. Tudorienne skriver:

  Jag tycker Big Top ska hjälpa till massor nu. Stor kram, hoppas att du överlever kvällen och att det till och med blir kul.

 2. Elisabet Greek skriver:

  Hej!
  Jag ser att du använder uttrycket grekig. Bor/kommer du möjligen från Hälsingland? Jag har inte hört uttrycket någon annanstans än i Hälsingland och är nyfiken på hur spritt det är.

  • hellomotti skriver:

   Hej
   Jag har tagit efter min man som använder det ordet om tjuriga/arga människor. Hans far är från Hälsingland så han kan ha fått det från honom? Intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s