Barnprat ÄR trist

Jag är helt klart en av de fyra (av de tio). Spelar ingen roll att jag själv fått barn, tvärt om, jag är nästan mindre intresserad nu än innan. Det är bland annat därför jag inte orkar med min mammagrupp från BVC längre. De har inget annat i huvudet än barn, barnmat, barnvagn, barnrumsinredning, barn hit och barn dit. Fy fan.

Märks det att jag varit mammaledig i ett år och är rätt trött på det?

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Barnprat ÄR trist

  1. ettbarnblirtill skriver:

    Jag är en av de som pratar… Mest för att jag fortfarande är inne i den där mammabubblan. Jag försöker men kommer inte på nånting annat att prata om, fast jag försöker tänka på annat. Hur sjukt är inte det? Hoppas kunna lägga det där tjatet åt sidan så småningom. Tänker framförallt på de tysta ofrivilligt barnlösa som måste lyssna, jag vet ju hur det känns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s