Tråkon på facebook

Vad är det som gör att vissa personers profiler är helt ointressanta att klicka in på och läsa medan andras gör en nyfiken? Det frågar jag mig när jag klickar runt på fejan. För mig har det inget att göra med hur väl jag känner personen i fråga eller hur aktiva de är med att göra inlägg och lägga ut foton. Vissa är bara så ointressanta och trista. Är jag knäpp eller tänker alla såhär?

Känner att jag borde formulera detta bättre men har tyvärr inte tiden. Hoppas ni förstår….

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tråkon på facebook

 1. Uniflora skriver:

  Jiis vilken prestationsångest du ger mig! 😉
  Men jag håller med.

  Kram – och lycka till med nyårslöftena. Sväringen har jag också tänkt dra ner på, men det är svårt. Har som du ganska friskt med ful-orden i mina meningar. Men.. än så länge har inte sonen tagit efter. Tack o lov!

 2. hellomotti skriver:

  Har DU verkligen lätt till svordomar? Det hade jag svårt att tänka mig.

  Även om mitt löfte inte håller så tror jag att den dagen ens barn börjar svära så får man nog eld i baken att sluta. Finns det något fulare? Jag som dessutom använder endel könsord. GRRRRRR inte bra.

  PS Prestationsångest skall inte du haDS

 3. Uniflora skriver:

  Tro mig – de är många och även jag använder tyvärr könsord (mest när jag blir arg och inte i vanliga pratet dock). Men visst är det så – i sekunden sonen sa ”fan” första gången så började jag tänka mig för mycket mer.

 4. hellomotti skriver:

  Samma här, könsorden kommer tack och lov bara när jag är förbannad och inte som utfyllnad. Alltid nått 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s