Vaginala upplevelser

Kollade på en dansk dokumentär där ett gäng kvinnor beskrev upplevelsen av att föda barn. Bland annat var hon den ljusa i Mordkomisionen med. ALLA beskrev sina förlossningar med ord som urkraft, lycka, kvinnlighet och det häftigaste de gjort. Visst hade det gjort ont men det hade ändå varit en gudomlig upplevelse. Hon i mordkomisionen talade t.o.m om att en kanal upp till himlen och Gud hade öppnats.

Eftersom jag är en hängiven besökare på diverse barn- och familjeforum/bloggar vet jag att denna dokumentär inte är representativ. Väldigt många har haft vidriga upplevelser och knappt kunnat knyta an till sina barn. Men jag måste ändå säga att jag som kejsarsnittsmamma blir lite nyfiken. Hur skulle JAG uppleva en vaginal förlossning? Heaven or hell? Eller mittemellan?

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vaginala upplevelser

  1. Maja Gräddnos skriver:

    Ingen aning, men rubriken till detta inlägg kvalar in som årets bästa hittills! Den kommer du att få många googlande besökare på!

  2. hellomotti skriver:

    Jag tänkte det samma, mycket nöjd 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s