Pratkvarn

I dag slutade min mammaledighet. Arbetslivet flåsar som en skadskjuten varg bakom nacken. Inte så att det är panik på uppdragsfronten. Däremot när det gäller VAR jag ska jobba. Jag kan naturligtvis inte sitta hemma nu när Big Top ska vara pappaledig. Jag skulle vara ett pain in the ass på båda två och dessutom inte få något gjort själv. Därför är det nu mycket hög tid att hitta en bra plats att hyra. I dag var jag och tittade på ännu en frilanslokal. För en gång skull kände jag direkt att här vill jag sitta! Kontoret låg på söder och var riktigt sunkigt. Inte en designmöbel eller espressomaskin så långt ögat nådde = me like.

Men frågan är: Vill DE ha MIG? Tyvärr blev det, så som det kan bli ibland när jag träffar nya människor, att jag babblade som en kvarn. Och tro det eller ej, men jag berättade att jag var gravid. Har ni hört så galet. Givetvis med tillägget att det var tidigt och att mycket kan gå fel. ..bla bla… Varför i helvete gjorde jag det? Ja, nu är det bara att hoppas att de gillar folk med mundirré. De ska ha möte om platsen på torsdag…

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pratkvarn

  1. Maja Gräddnos skriver:

    Kallade du dig för Muminmamman också?
    Bara lite nyfiken 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s