Gnäll och ont

Jag har fortfarande vansinnigt ont i magen och käkar värktabletter hela dagarna. Blöder som en vanlig mens fortfarande fast att det är TVÅ veckor sedan skrapningen och titthålsoperationen. Börjar undra om det står rätt till där nere. En annan jobbig grej (intresseklubben – ta upp pennorna nu!) är att jag inte kan bajsa som en normal människa. Jag måste ha microlax för att cementet ska komma ut. Otroligt störigt och det bidrar säkert till att det kniper, sticker och drar i magen.

Undrar hur länge det kommer att dröja innan kroppen är återhämtad? Med den här snigeltakten kan jag inte göra något nytt försök närmaste året. GRRRRR!!! För ja, jag är på banan igen. Jag ska inte ge upp IVF:erna än på ett tag. Vill så gärna ge Sockertoppen ett syskon och framförallt drömmer JAG om att ha två barn. Det vore så nedrans roligt!

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Gnäll och ont

 1. Kapybaran skriver:

  Let’s share details 🙂 nu har ju jag aldrig blivit skrapad, men cementig i magen var jag efter båda förlossningarna. Lactulos blev min bästa kompis. Känns mer skonsamt än microlax.

  Du är superstrong som kämpar på och som har siktet inställt framåt! Heja cooling!

 2. Tisalen skriver:

  Ta två matskedar hela linfrön i ett glas vatten en gång om dagen. Det blev min väg från microlaxen och ångestbajsning efter förlossningen

  hoppas att du är återställd snart, snart, snart

 3. kattmamman skriver:

  Jag har också erfarenhet från efter förlossning av microlax.

  Men om du har så ont tycker jag att du ska ringa och fråga, det borde kännas bättre efter två veckor tycker jag. Att du blöder mycket fortfarande låter däremot inte konstigt, jag blödde också mycket efter min (förvisso lyckades) skrapning.

 4. hellomotti skriver:

  Tack för tipsen Kapy och Tisalen! Och du har rätt Kattmamman jag ska ringa tillbaka till gynavdelningen och höra om detta är normalt.

 5. Maja Gräddnos skriver:

  Alltså, efter mina båda snitt har jag käkat värktabletter i fem dagar. Och då har de ju skurit upp hela magen. Ring och hör om du inte redan har gjort det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s