Gnället fortsätter

Tog mig äntligen i kragen och ringde gynmottagningen. Har fortfarande ont i magen, ibland väldigt ont, och blöder som en mens fast det gått över två veckor. De skulle ringa tillbaka efter att man knapprat in sitt nummer. Givetvis ringde de när jag satt i jobbsamtal och när jag ringde tillbaka var mottagningen stängd. Fuck att det alltid ska vara så snårigt. Man ska helst vara arbetslös och bara sitta och vänta med mössan i hand. Jag har tyvärr inte tid med sådant för mitt jobb är ganska stressigt just nu. Det räcker med att det kommer ta en halv dag på sjukhuset när jag väl får en tid.

Nytt försök i morgon.

Det värsta är ändå att jag har en känsla av att något inte står rätt till. Det kan inte vara meningen att smärtan fortfarande är så intensiv att jag får vika mig dubbel ibland och käka triangelmedicin. Tänk, TÄNK om de har gjort att jag inte kan få barn igen? Tanken slår mig då och då och det är ingen trevlig tanke.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gnället fortsätter

  1. Tisalen skriver:

    håller en tumme för dig idag

  2. kattmamman skriver:

    Något är helt klart fel, men jag hoppas, hoppas, hoppas att inget är förstört därinne.

    *håller tummarna stenhårt’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s