Förbannade vård

Ringde gynmottagningen (som har samma nummer som gynakuten) redan klockan 08.15 bara för att mötas av en telefonsvarare som meddelade att tidbokningen var full för idag. Återkom i morgon eller ring Vårdguiden var rådet. Tack för det. Jag känner mig så nöjd med hur landstingsskatten används.

Ringde då min trevliga – not – avdelning där jag var inlagd men de kunde inte hjälpa mig. Rådde mig att söka akut. Idag är jag ensam med Sockertoppen för Big Top är i Bryssel så att hänga där halva dagen med henne känns helt uteslutet. Han kommer först på onsdag kväll. Så om någon undrar var jag är på torsdag så är svaret GYNAKUTENS VÄNTRUM. Får ta med datorn och sitta och jobba där för jag kan inte slänga bort en jobbdag. Gnäll gnäll.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Förbannade vård

 1. BLÄ!

  Men jag tycker faktiskt att du ska ta med Sockertoppen och åka in akut. Ta med böcker, leksaker, filmer på datorn, frukt och mat till henne och åk in.
  Du har haft ont länge. Man ska inte ha ont länge.
  kram!

 2. Uniflora skriver:

  Men gumman! Det är inte alls bra. Om de faktiskt råder dig till att söka akut så är ju akut idag och inte på torsdag. Har du inte nån du kan ta med dig som kan göra dig och sockertoppen sällskap medan du väntar? Eller åk dit och säg du inte rimligen kan behöva sitta i väntrummet med liten så skulle det kunna gå bra att boka en tid? Nån slags välvilja borde de ju ha.

  Kram

 3. Johanna skriver:

  Jag har gjort en lite för omfattande empirisk undersökning av gynakuterna i Stockholmsområdet. Nu vet jag inte vilken gynakut du tillhör, men SöS har gått snabbt varje gång jag varit där. Huddinge har jag fått sitta i 6-7 timmar på.

  Jag tycker du ska åka in nu givet symptomen du beskriver.

 4. Ribbolita skriver:

  Åk in snälla. Det är klart att det inte är optimalt att ta med sockertoppen, men det kanske går snabbt och då kommer det vara så skönt att ha fått veta vad det är för fel (eller ännu hellre att det inte är något fel alls förståss). Alt så ringer du en kompis som är mammaledig och ber om hjälp. Det är ok att be om hjälp ibland faktiskt, även om det inte känns så… Du måste ta hand om dig!

 5. hellomotti skriver:

  Vad ni är gulliga! Jag lovar att åka in i morgon bitti.

  (Idag var det fullbokat igen kl 8.30 när jag ringde.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s