Återbesök

I dag är det återbesök efter den havererade skrapningen jag gjorde för 6 veckor sedan. Jag ska fråga överläkaren om:

1. Minskar mina chanser att bli gravid av att livmoderväggen är lövtunn nere vid snittärret (där skadan skedde vid operationen)?

2. Om jag blir gravid och moderkakan etableras där, ökar risken för missfall då?

3. Hur ser han på akupunktur, kan en ökad genomblödning av livmodern (som akupunktur delvis syftar till) snabba på läkningsförloppet eller är det rentav farligt i mitt läge?

4. Kan han skriva en remiss till special-ultraljud så att jag kan kolla livmoderns status i juli/augusti, inför eventuellt FET i augusti/september.

Återkommer med svaret för alla intresserade i kväll…

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s