Svar på frågor

Så här blev domen:

1. Han sa att det inte ska påverka mina chanser att bli gravid eftersom skadan sitter så långt ner (invid snittärret) där muskelväggen normalt sett är tunn och mindre blodkärlsrik. Hade den suttit högre upp i tjocka väggen kanske det skulle kunnat påverka men inte heller det är säkert.

2. Han trodde inte heller att det skulle innebära ökad missfallsrisk OM moderkakan etablerades där (ovanligt att graviditeter sätter sig så nära utgången, s a s). Däremot kan det bli svårare att få ut moderkaka som sitter så till då den har en benägenhet att växa fast i livmoderväggen.

3. Han sa att ökat blodflöde i moderkakan rent teoretiskt är bra för läkningen. Han hade inget emot akupunktur med andra ord.

4. Han skev två remisser, en till specialist-ultraljud och en till magnetkamera. Jag blir kallad efter påsk.

Känner mig glad över detta. Det är en fantastiskt bra läkare jag har (obs ej han som orsakade skadan vid skrapningen). Skrev om honom, den braiga alltså,  i detta inlägg bland annat.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svar på frågor

  1. tudorienne skriver:

    Jag grinar nästan när jag läser det han sa till dig då. Det var bra sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s