Obegripligt

JAG har en dotter.

Jag HAR en dotter.

Ja, jag har barn. Jag har en DOTTER.

Det första två var tysta tankar. Det sista sa jag högt för mig själv när jag gick hem från jobbet i dag. Mitt undermedvetna ville smaka på orden. Fattar fortfarande inte. Det går inte att fatta.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Obegripligt

  1. pippilotta skriver:

    Fortfarande (Gullgossen är ju snart 3 – TRE – år) så kan jag bli förvånad när jag hör mig själv säga saker i stil med ”mamma kommer”, ”ge den till mamma” – hrm – det är tydligen JAG som är MAMMA och jag har en GULLGOSSE och en PIPPILOTTA (skrev jag inte för att påpeka att jag har två barn – bara för att få med dem…)

    UNDERBART OFATTBART!!!

  2. kattmamman skriver:

    Visst är det fantastiskt. Mitt i allt vardagspyssel kan jag ibland bara slås av det stora i att vara mamma, och mamma till de mest fantstiska barn i hela världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s