Salongs ok

Här händer inte mycket. På bloggen alltså. I verkligheten händer massor. Och i kämpandet att få ett syskon till Sockertoppen tas det små myrsteg. I slutet av april har jag fått en tid till magnetkamra undersökning och specialultraljud (där man kan se blodflöden i kärl mm). Jag är väldigt nervös över den där magnetkameran eftersom jag har en släng av klaustrofobi. Frågade om det är ok om jag tar ett glas vin innan undersökningen och det gick bra ”bara du inte kommer dyngrak” sa sjuksköterskan i telefon.

Även om dessa undersökningar visar att min livmoder är läkt så tror jag att jag vill vänta till efter sommaren med nya försök. Men jag är inte säker. Jag tänker att sannolikheten att det blir något av de tre frysta vi har kvar är väldigt liten. Alltså lika bra att få dem ”överstökade” så att vi kan köpa ett tre-pack i september. I november fyller jag 39 och då får man inte köpa tre-pack på min klinik längre.

Men en sak i taget. FÖRST måste det visa sig att jag är läkt.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Salongs ok

  1. Tudorienne skriver:

    Kan de inte ge dig nåt lugnande?
    Det ska nog gå bra.

  2. hellomotti skriver:

    Nej de kunde inte det sa de, vilket jag tycker är djäkla dåligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s