Bra och lite gnäll

I dag åkte jag in i tunneln. MR-röntgen alltså. Jag tror och hoppas att svaret blir positivt. Han som gjorde ultraljudet som jag var på innan MR-röntgen sa att det såg mycket bättre ut nu. Ja rent av normalt så när som på ett myom som sitter på livmoderns UTSIDA och inte spelar någon roll för fertiliteten. Han visade mig bilderna som han tog precis efter skadan, och även jag kunde se en klar skillnad. ”Nu ser man ju en normal livmoder. Innan kunde man knappt urskilja var den var”, sa han.

Det var ju bra.

Mindre bra är att jag har bihåleinflammation och är SJUKT jobbstressad. Har en leverans i morgon som inte är klar. Givetvis åkte Big Top på konferans i em och över natten. Jag som hade behövt jobba hemma i kväll. Det går ju givetvis inte med en vild ettåring. Som grädde på eländet var svärmor och svärfar barnvakter medan jag var på sjukhuset (och Big Top på väg till konferansen). När jag kommer hem vid 18 deklarerar de glatt att Sockertoppen har SOVIT I TVÅ fucking TIMMAR mellan 16-18. Tack för det! Suck, jag känner mig gnällig. Borde vara glad att mitt barn har en farmor och farfar som vill hjälpa till. Men fan. Båda gångerna de vaktat henne så har hon somnat. Tror vi får säga till att de ska gå till en park och leka och inte bara gå enmilapromenader i med henne i vagnen.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s