Jaha

Upptäckte just att min klinik har höjt pristet på frysåterföring (FET) med 3 000 spänn. Från 10 000 till 13 000. Thank God att vi är höginkomsttagare. Men jag kan ändå inte låta bli att undra hur priserna kan variera så mellan olika kliniker? Åtta mil norr om stan, i Uppsala,  kostar det 9 500 för en FET. Tyvärr kan vi ju inte gärna byta klinik nu när våra embryon ligger nerfrusna på ”dyrkliniken”.

Ja ja det är bara att hiva upp plånkan och se glad ut!

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jaha

  1. Tisalen skriver:

    Tycker att det är så märkligt att jag blir förbannad att hela IVF-grejjen är olika regerad i olika län
    ett försök, tre försök, priser, koller och fan och hans moster

  2. hellomotti skriver:

    Ja det är skandal faktiskt. Blir också förbannad av detta. Och så dessa åldersgränser. Enl Stockholms läns landsting är jag för gammal för att ens få vård!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s