Skumt

Vi hade en barnfamilj hemma på middag i helgen. Det var ett en kollega till Big Top med man. De kom vid 18.15 och åkte klockan 21. Hon avstod alkohol eftersom de tagit bilen. Måste säga att jag kände mig smått snopen när kvinnan i familjen föreslog att de skulle börja bege sig för att pojkarna var trötta. När de stängt dörren bakom sig hade inte kaffet till desserten ens svalnat. Och desserten hann inte ens plockas fram.

Vi är vana vid att våra helg-middagsgäster drar sig vid 02-03-tiden… Jag fattar inte riktigt poängen med att splittra upp sin lördagskväll med att stuva in ungarna i bilen och åka på middag för knappa tre timmar? Ok om de kommit 15 och sedan åkt vid 18. Då hade de ju haft resten av kvällen hemma.. Ja, ja vi tänker väl olika. Eller fann de oss så trista att de höll på att avlida.

Jag kan fatta att det är svårt med middagar borta om barnen inte kan somna någon annan stans än i egna sängen. (Tack gode Gud att Sockertoppen somnar i vagnen fortfarande). Men då kunde de väl sagt det, och frågat om vi inte kunde starta vid 14? Eller tackat nej, eller skaffat barnvakt.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skumt

  1. Anna-Bell skriver:

    Men hur gamla är barnen? Jag erkänner att vi kan ses med vänner över en middag vid fem och sedan drar vi hem vid nio eller tio, då Prinsen eller är trött eller Gittan inte kommer till ro. Men då vet ju våra polare om det innan, läget liksom. Men vår bebis är bara fyra månader och innan hon kom fick Prinsen sova på kompisarnas soffa tills vi skulle hem. Trist att inte ha tagit fram desserten.

  2. hellomotti skriver:

    Jag kan ABSOLUT fatta att men inte kan stanna längre än till 21 om barnen kinkar men som sagt då är det ju bättre att ses lite tidigare. Eller föreslå att man är hemma hos sig själv. Vi hade kunna komma till dem om de bara kommunicerat problemet.

    Barnen var 2 och 4 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s