Ok nu såg jag

Lättstimulerad IVF käkar man tydligen tabletter (vilka framgår ej av deras hemsida) och så följs äggtillväxten med UL och när de/det är moget/na plockas ägget/äggen ut. Låter risky att bara få ett eller två ägg. Sannolikheten att de ska befruktas och dela sig normalt är ju ganska liten. När jag gjort mina IVF:er har jag fått ut mellan 9-18 ägg . Aldrig har det hänt att mer än 30 procent blivit återföringsdugliga.

Ska ringa dem och kolla hur många ägg som genomsnittspatienten får ut vid en lättstimulerad historia… (och vad händer om man tjyvsprutar med Puregon? Blir de sura då?)

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s