Tjena malena

Många är de som vill tjäna pengar på oss infertila stackare. Här har vi en kille som på fullt allvar tror att han kan hjälpa barnlösa att få barn genom hypnos och stressreducering. OMG vad trött jag blir. Han har ändå lyckats skrapa ihop två vetenskapliga artiklar som talar för hans metod. Det var starkt jobbat!

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tjena malena

 1. Ett Nytt Liv skriver:

  Mysko. Men han lovar iaf pengarna tillbaka om man inte uppnått graviditet inom 90 dagar. Det är ju rätt så bra villkor, trots allt.

 2. hellomotti skriver:

  Ja det är sant 🙂 Men tänk den tid och energi man själv måste plöja ner. Inte värt det skulle jag säga.

 3. Tudorienne skriver:

  Kan vara värt att prova tycker jag, om man inte har några kända problem med fertiliteten, alltså att man vet vad det beror på.

 4. Anna-Bell skriver:

  Det var tur att man inte såg det där när det var som tuffast. Tror dock ändå inte att jag hde hoppat på det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s