Svar från Sophiahemmet

Jo, den ”lättstimulerade” IVF:en för 23 000 kronor innebär att man äter en tablett som heter Klomifen. Man brukar få ut 1-2 ägg sa läkaren jag pratade med. Vidare sa han att detta är en metod som lämpar sig till de som inte tål att bli stimulerade, eller som av religiösa själ inte vill ha ut för många ägg (som sedan riskerar att bli embryon som kasseras = Gud blir arg).

Så nu vet jag. Detta är inte en metod som passar mig eftersom chansen att jag skulle lyckas med 1-2 ägg är minimal. Plus att om man lägger på några kronor får man en vanlig IVF i Uppsala på CvL-kliniken.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svar från Sophiahemmet

  1. Anna-Bell skriver:

    Och på CvL i Uppsala kan de göra väldigt fina bebisar, det är jag heelt säker på. Jag är ärligt talat väldigt nöjd med Linné, ja förrutom min dust med Doktor O men det är ju glömt och förlåtet. Men så klart att man är nöjd när det blivit barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s