Nojar

Jag har ju fått recept från min pensionerade gynläkare inför höstens försök men ännu inte hämtat ut dem. Nu är jag livrädd att hans avtal med lansdtinget har gått ut och att hans recept inte längre är kopplade till högkostnadsskyddet. I så fall är jag rökt. Bara Humiran kostar 60 000 spänn!!!

Någon som vet hur länge en pensionerad läkare får skriva recept kopplat till högkostnadsskydd?

Varför har jag väntat så länge? Ja, svaret är ju att Humira-sprutorna ska förvaras kallt och jag har tänkt att de är på en säkrare plats på apoteket än i mitt skruttiga kylskåp som kan lägga av vilken dag som helst. En annan grej är att första sprutan ska tas 1 augusti och då befinner jag mig inte i Stockholm så jag hade tänkt hämta ut dem på ett apotek där jag befinner mig. Men nu tror jag ändå att jag gör bäst i att hämta ut dem ändå.

Har en läskig känsla av att de kommer säga NIX NASSE på apoteket bara…gulp…

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nojar

  1. kattmamman skriver:

    Men gå och fråga på apoteket. De kan säkert berätta hur länge receptet går att hämta ut på högkostnadsskyddet. Det är ju inga olagligheter du håller på med, så du behöver inte smyga med någonting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s