Deppig

I bland blir jag så låg av att surfa på nätet. Jag känner mig som en guldfisk som simmar runt runt i samma miljö. Det känns som jag missar något roligt, viktigt eller stort. Vilka är adresserna som jag BORDE surfa till? Vilka klipp missar jag på youtube? Andra bra grejer.

Jag är stundtals urless på Aftonbladet, Facebook och Familjeliv mf sajter jag regelbundet besöker.  Men sedan tänker jag att problemet nog är att jag borde surfa mindre och vara i verkliga livet mer. Läsa fler böcker, börja jogga igen…Men så slår latheten till och datorn åker på.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Deppig

  1. Anna-Bell skriver:

    Men jag vet. Själv har jag flera gånger tänkt göra slut med Fejjan men det blir liksom inte. Är väl rädd att missa något och har separationsångest. Men jag vill också leva i nuet. Skäms när jag kommer på mig själv med att kolla facebook i parken. Men vad fan, då ska jag väl leka med mina barn??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s