Oregelbunden

Under alla år som försökande att bli gravid har min cykel varierat mellan 27 och 33 ja kanske till och med 34 dagar. Vanligen är den mellan 29 och 31. Men så gör den undantag. Förra månaden var den 27 och i dag är jag på cykeldag 33. Kan det vara så att jag får tidiga missfall när den drar sig över 32? Tanken slog mig sist när jag hade en cyklel på 33. Då fick jag nämligen en mastodont-mens. Enda sättet att ta reda på det är givetvis att köpa ett gravtest. Eventuellt gör jag det i dag…. Men det tar emot. Jag vet att jag kommer att bli besviken av minuset. Jag hatar att se den tomma rutan som man stirrar på så länge att man ser ett fantomstreck av ren inbillning.

Någon som vet VARFÖR menscykelns längd hos vissa varierar så oerhört? Ja, mer än annalkande klimakterium förstås. Det känns ju som att det KAN vara något med hormonernas kommunikation (hypofys-äggstock) som inte stämmer…..

 

Grubbel grubbel – snälla högre makt; låt mig vara gravid!!!

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s