Status

Nytt gravtest visade starkt och snabbt plus. Pust!!! Fast egentligen, vad då ”pust”. Jag vet ju att det kan finnas hormoner kvar i veckor vid ett ma (eftersom det är moderkakan/gulkroppen och ej embryot som producerar hormoner). Men ändå. Lite kul är det att se det där strecket 🙂

Jag letar i min torftiga blogg efter symtom som jag hade i höstas/julas när jag var gravid tom vi 8+2. Men jag har inte skrivit utförligt om det. Vad jag minns, och kanske är det ”önsketänk” så hade jag inte så mycket symtom. Jag vet att jag var trött som en galning och hård i magen. Men jag mådde inte illa, brösten var ej spända och ffa – och nu kommer det viktiga: jag kände inget från livmodern. Inga spänningar, värk eller konstiga ligament-dragningar (vet ej vad det kallas) men hur som helst så är detta TYPISKA symtom på en lyckad graviditet – FÖR MIG. Jag vet ju inte hur andra känner, men när jag väntade Sockertoppen så kunde jag inte nysa utan att ligamenten som håller upp livmodern värkte till och jag ropade AJ rakt ut. Detta även i v 5. Och precis så är det nu. Det känns väldigt bra att ropa AJ.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s