Liv eller luft?

Kunde inte hålla mig så jag ringde just vanliga mödravården. Det som var bra var att hon som svarade själv föreslog att jag först skulle göra vul och sedan skriva in mig om allt gått väl. Så i morgon vid 14-tiden så vet jag om jag bär på ett luftslott eller ett liv.

Helt ärligt (även om jag inte vill erkänna det eftersom fallet blir så platt om det inte stämmer) så känner jag mig gravid. Förutom den ökade aptiten som jag beskrev i förra inlägget, värker mina bröst. Det är absolut inte inbillning och behöver inte triggas fram av att jag nyper i dem. Om jag minns rätt så kändes det inte så här när jag var luftslottsgravid i januari. Dessutom kommer och går en molande mensvärksliknande smärta ett par gånger om dagen.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Liv eller luft?

 1. Anna-Bell skriver:

  Åh HM vad jag hoppas hoppas hoppas på att du får ett positivt svar imorgon! Det måste vara så att det har skett ett mirakel! Jag kommer att kasta mig på datorn imorgon för att kolla läget. Tills dess håller jag tummarna för dig! Kram

 2. Anna-Bell skriver:

  Åh hur gick det? Hoppas så på några positiva rader här! Kram

 3. Tisalen skriver:

  vill läsa ett inlägg från dig nu, ett inlägg där du sprudlar över att allt är så där normalt som det ska vaar när man är gravid

  Håller tummarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s