Ambivalent

Ömsom känner jag mig som en räkmacke-människa som bara blev gravid hux flux.

Ömsom känner jag att ”jag VET” att detta kommer att skita sig. Hur skulle jag kunna få barn så här billigt och enkelt? Det är liksom inte j a g.

Nästa milstolpe är VUL 29 augusti. Jag bävar så djävulskt för den dagen.

 

Och så har jag dåligt samvete. Varför ska jag få TVÅ barn när andra inte får något?

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ambivalent

 1. gullgossensmamma skriver:

  Så kan jag också tänka – varför skulle jag få två när andra bara får ett eller inget…. men! om man kunde styra över RÄTTVISAN så skulle mycket se annorlunda ut. Det viktiga är nog att man INSER hur lyckligt lottad man är och njuter av det – och inte blir en sån där som bara gnäller över hur JOBBIGT det är med barn (FY DEM!)

 2. Uniflora skriver:

  Ja livet är orättvist. Vansinnigt orättvist! Men jag hoppas du kan acceptera det och försöka njuta av din mirakelstjärna i magen. Tänk på att livet varit väldigt orättvist mot dig hittills också – det är liksom dags för dig att få lite flax nu också.

  Det är inte orättvist att du blir gravid – det är orättvist att andra ofrivilligt barnlösa inte blir det.

  Kram

 3. Kattmamman skriver:

  Jag känner så himla väl igen känslan. Det är ju helt sjukt att man aldrig fixar att slappna av och bara vara glad.

  När jag väntade Mini trodde jag liksom aldrig att det kunde vara på riktigt, att stoppa in en snopp och det blir barn liksom… hallå… Det fattar ju alla att det inte går till så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s