Gissningslek – Kungabarnet

Så här tror jag – vad tror ni?

Det blr en pojke som döps till Oscar. Han föds med planerat snitt, fast det erkänner de inte, på Danderyds sjukhus 17 februari 2012.

(Karolinska, där Vickan själv är född, är alldeles för skabbigt. BB har inte renoverats sedan just 1977 när drottningen födde där, därav tror jag på DS.)

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Gissningslek – Kungabarnet

 1. Tudorienne skriver:

  Ok det där låter väldigt troligt, det enda skulle vara att Oskar ligger på topp tre sedan några år, det är lite för vanlgit. Annars tror jag på namnet Valdemar.

  Men då säger jag 20 februari, en dotter som får heta Ingrid eller Astrid.

 2. gullgossensmamma skriver:

  Erik tror jag – 14 februari… Jag tror på KS (bara för att mina barn fötts där och det är på gångavstånd från Haga…)

 3. J skriver:

  Jag tror att 17 februari är lite för tidigt, eftersom jag tror att bf ligger en bit in i mars och inte i månadsskiftet. Sen tror jag att de mycket väl kan komma att renovera BB på något av sjukhusen och att hon föder på det BB som är nyrenoverat. Men i övrigt tror jag på det planerade snittet och ett namn som ligger väldigt få generationer bort på Viktorias sida, så namnen är begränsade till de kungar och drottningar som hon är släkt med.

 4. Tudorienne skriver:

  Bertil slänger jag in i leken också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s