Lördagsläsning

Hatar mig själv för att jag gör det, men jag kan inte låta bli. Läser trådar och googlar om missfallsrisk efter att man sett hjärtslag. Jag vet ju redan svaret: JA risken för missfall minskar något. Ingen kan ge en exakt siffra. MEN missfall kan också ske efter att man sett ett hjärta slå på vul. Det har jag ju själv praktisk erfarenhet av. Fan för denna ovisshet.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördagsläsning

 1. kapybaran skriver:

  Ibland tänker jag att såna som du inte skulle ha obegränsad tillgång till internet.
  SLUTA UPP MED DUMHETERNA. Nu.

  Kram.

 2. Anna-Bell skriver:

  Jag har förbud att googla på sjukdomssymptom. Förbudet har jag satt själv och det är för mitt eget bästa, för en gång hamnade jag på en riktigt hemsk sida och jag mådde dåligt i månader. Snälla, sätt ett förbud NU för dig själv. Du är gravid nu och ja, det finns en liten risk för missfall. Men förmodligen kommer detta att gå finfint och du kommer att må bättre om du skippar att läsa om de hemska sakerna.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s