Outning or not

Var hemma hos min bror (och deras tre barn) nyss. Berättade då om min graviditet. Så nu vet FEM personer som jag umgås med IRL att jag är gravid. Känns som mer rimligt än typ 20 som visste sist redan i v 7.

Däremot grundlurade jag en av mina mer nyfiket lagda väninnor i går. Hon trodde att vi satt hemma hos mig och pimplade vitt vin emedan det bara var hon som pimplade. Själv drack jag utspädd äppeljos. MOAHAHA HA!

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Outning or not

  1. Anna-Bell skriver:

    Och du blev pruttfull och garvade och flamsade, eller?? Ha ha!

  2. hellomotti skriver:

    Ungefär 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s