ovisst läge = hemskt

Denna helg är en seg och nervös väntan på måndagens VUL. Hur ska man kunna njuta av helgen när man vet vad som står på spel: Ett levande eller dött foster i magen, det är den markabra frågan.

Varför kan jag bara inte tänka positivt och glädja mig i stunden? Just nu vet jag ju inget annat än att jag ÄR gravid. Det starkaste symtomet är att jag springer upp på nätterna och kissar nästan parodiskt många gånger. Rent fysiskt ser jag även gravid ut. Från ogravida 52 kilo väger jag i dag (v 10+0) 57,2 kilo. Det är 5,2 kilo på 10 veckor!!! Kan i och för sig vara kortisontabletterna jag pumpar i mig 25 mg om dagen av…*suck och ve och fasa*.

Nä fy för den lede. Jag pallar snart inte mer…..

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ovisst läge = hemskt

 1. Maja Gräddnos skriver:

  Tänker på dig och hoppas och tror

 2. Anna-Bell skriver:

  52 kilo din speta 😉 Det var länge sedan!
  Förstår din oro. Verkligen. Ibland kan jag drömskt titta på gravida. Men så minns jag oron. Fy vad det var jobbigt. Jag kunde börja glädja mig i slutet men inte fullt ut.
  Men du H-M, detta bara måste gå vägen. Så är det. Tänker på dig och tror stenhårt.
  Kram

 3. Tudorienne skriver:

  Jag tror ju på Bosse.

 4. hellomotti skriver:

  Tack söta ni!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s