Inskrivning och äntligen…

… en barnmorska på MVC som fattar vad det innebär att ha varit ofrivilligt barnlös, att ha gjort IVF:er, att ha fått missfall efter att man sett hjärtat slå, att ha blivit skrapad och det har gått åt helvete så man nästan dog på kuppen. Ändå var hon inte feminint gulligullig utan konstaterade mest att ”Fy fan vad du har varit med om svåra saker. Jag förstår din oro.” Hon var också helt ok med att jag inte vill springa dit i tid och otid och mäta magen och blodtrycket eftersom jag sköts på specialistmödravården på ett sjukhus. Att det enda jag bryr mig om är om mitt barn lever, att jag vill lyssna på hjärtljud ofta. Och det gick bra. Hur ofta som helst typ efter vecka 16 typ. Om jag nu kommer dit…*suck*

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inskrivning och äntligen…

  1. Anna-Bell skriver:

    Fint med bra barnmorska. Förstår dig, att det enda man vill veta är att den verkar må bra. Och ja, klart att du ska komma till vecka 16! Heja Sockrets syskon. Heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s