Fredagsvägning

På fredagar går jag in i en ny vecka så jag brukar väga mig då. Jag ser en viktuppgång som ett tecken på att allt är som det ska. Förra gången vägde jag 62 redan som ogravid på grund av att jag knaprat kortison i över ett år. Denna graviditet kommer att ge en mer ”rättvis” bild av hur min kropp förändras av en graviditet.

Jag tippar att jag kommer väga 74 kilo i v 38. Tyvärr vägde jag mig inte hemma sist men jag vill minnas att jag med kläder vägde 82 kg på förlossningen i v 38+5.

Så här förändras min vikt nu:

Ogravid i juni: 52

v 8: 55,1

v 9: 56,3

v 10: 57,2

v 11: 58

v 12: 58,8

v 13: 59,5

v 14: 59,8   Sämsta vecko-viktuppgången hittills. Inte bra 😦

v 15: 59,5  GRRRRRR jag har fan gått NER 300 gram. Väljer att tro på era kommentarer, att man inte ska fästa så stor vikt (hö hö hej Göteborg) vid vikten.

v 16: 60,5   ÄNTLIGEN över 60 🙂

v 17: 60,8

v 18: 61

v19:61,8

v 20: Ingen våg

v 21: 63,7

v 22: 64,7  Nu går det undan!!!! 1 kg på en vecka eller 3,1 kg på tre veckor 🙂

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Fredagsvägning

 1. ivf-syster skriver:

  Hej, gick du någonsin till sophie lagerkrantz? Och i sådant fall. vad tyckte du?

 2. hellomotti skriver:

  Hej. Nej, jag hann aldrig det. Skulle ha gjort det inför höstens FET men det blev inte nödvändigt… Funderar du på att gå till henne? Eller har du varit där?

 3. ivf-syster skriver:

  Hej! Ja, började med IVF i vintras, fick plus under våren men det slutade inte så bra (lång och jobbig historia) så om vi kommer göra FET i höst så tänkte jag att det kanske kunde vara en bra idé. Måste ju göra nåt medans jag väntar på nästa IVF!

 4. tudorienne skriver:

  Grattis till veckans viktuppgång!

 5. Ping: KUB:en | Hello Motti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s