Helg och outning

Ska tillbringa helgen i skärgården tillsammans med fem tjejkompisar (BARNFÖRBJUDET GIVETVIS). Jag är så ambivalent till om jag ska berätta eller inte. De är alla ”nära kompisar från förr”, dvs alla är insatta i mina svårigheter med att få barn. Mina IVF:er och missfall. Det som talar emot det är bara att sist jag berättade, i vecka 7 för just denna skara, så sket det sig. Tänk om det för otur med sig?

 

Önskar att KUB:en var gjord och vecka 12 helt passerad men så är det inte. Vecka 12+0 i dag. KUB:en på tisdag. Å andra sidan kan det skita sig när som helst OCH å tredje sidan OM jag får missfall nu så gör det väl inget om mina närmaste kompisar vet om det?

 

Det lutar nog att fem till får veta i kväll…..

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Helg och outning

  1. Tudorienne skriver:

    Om du är 12+0 så är du ju i vecka 13. Tror inget kan föra otur med sig på det viset faktiskt.

  2. hellomotti skriver:

    Sant att v 12+0 är v 13 men min dr på specmödravården sa att ”när man säger att missfallsrisken sjunker efter v 12 så menar man att vecka 12 ska vara passerad, det vill säga v 12+5” bistert nog…

    I alla fall så har jag berättat nu…. så jösses vad många om vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s