KUB:en

Blundade halva tiden men sammanfattningsvis: Nuppen gick bra. Jag kan ändå inte låta bli att tänka att något är fel. Den såg så smal ut och jag tycker den knappt rörde sig. Alla andra som går på ul beskriver att ”bebisen” vinkar och suger på tummen och gud vet allt. Själv har jag svårt att se när barnmorskan säger ”här är en hand, nu ligger den med ena armen bakom huvudet” etc… Big Top däremot satt och småskrattade och tycker att den såg så söt och normal ut… Nä nu ska jag sluta negga och njuta av att jag är i v 12+3 och att barnmorskan sa att allt såg helt normalt ut.

PS Insåg just att jag byter vecka på LÖRDAGAR och inte fredagar. I ett nafs förlorade jag en dag. Fortsätter ändå med mina fredagsvägningar. DS

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till KUB:en

  1. Anna-Bell skriver:

    Hurra vad skönt!

  2. Uniflora skriver:

    Härligt! KRAM

  3. Ribbolita skriver:

    Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s