300 gram

Jag har bara gått upp 300 gram på en vecka. Känns inte alls bra. Jag tröstar mig med att det är kortisonbiverkningarna som rasar av mig. Slutade ju med kortisonet i v 12+1. I dag är jag i v 13+6.

Sedan en annan skum grej. Trots att jag nojar mer än någonsin och stundom på allvar tror att fostret har dött så kände jag i dag ett tydligt pirr, eller som ett schwirr i nedre delen av magen. SÅ brukar inte gaser i tjocktarmen kännas. Kan det vara fosterrörelser? Är det möjligt så tidigt???

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 300 gram

 1. Tudorienne skriver:

  Du är alltså i vecka 14. Jag har precis för mig att det var i vecka 14 jag kände fosterrörelser första gången. Ja det är absolut möjligt, FAN vad KUL!

 2. Queenstreet skriver:

  Äsch noja inte över viktuppgången. Den brukar ju inte vara så himla stor i början. Jag var sjuk förra veckan och gick NER 2 kg. Och BM tyckte inte det vara något att oroa sig över alls.
  Mysigt med swishet! Tror nog det kan ha varit liten där inne!

 3. Tisalen skriver:

  Hur mycket eller lite eller när du går upp i vikt tycker jag inte att du ska bekymra dig så mycket över. När jag väntade Lillasyster T gick jag upp 10 kg till v 22 och sedan bara 2 kg till…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s