Vad händer + egoboost

med min blogg? Inte mycket verkar det som. Vad har hänt sedan sist? Jag har tittat på alla ”Barn till varje pris” på svt.play. Blir väldigt berörd av personerna som deltar. Minns tillbaka hur det var. Eller det behöver jag inte titta på programmen för att göra. Känslan ligger latent och den har nog dykt upp varje dag sedan jag födde min dotter för snart 2 år sedan. Fy fan vilket helvete det var och vilken välsignelse att jag fick bli mamma. Jag brukar tänka på hur det hade varit om jag inte hade lyckats. Vem hade jag varit? Hade min och Big Tops relation hållit? Hade jag velat bo kvar i Stockholm och Sverige? Hade jag blivit alkis eller tablettmissbrukare? Jag tippar att jag skulle varit singel och just nu mitt uppe i hemutredningen. Kanske skulle min kötid från okt 2006 gjort att jag kunde fått ett barn 2013? I bästa fall…

Jag är så tacksam för att jag orkade kämpa och få en diagnos, att jag klarade av att spara alla pengar så jag hade till behandlingarna, att jag är så satans envis. TACK till mig själv! Hur osvenskt lät det? Men så är det; det är bara min egen vilja som ledde till att jag fick sockertoppen. Och så tur förstås, för utan tur hade det inte heller gått. Att jag är gravid nu beror enbart på att jag redan fött barn tror jag. Min kropp har fattat. Så än en gång TACK till mig själv för att jag härdade ut djävulsåren 2006-2009.

För övrigt havererade fredagsvägningen idag . Jag vägde bara 47 kilo och DET mina vänner beror inte på något annat än att Sockertoppen har lekt med vågen. Förra fredagen vägde jag 60,8 kilo (började på 52).

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vad händer + egoboost

  1. Karin skriver:

    Kunde inte sagt det bättre själv. Sitter här med två små och fy fan vad tacksam jag är att det gick hela vägen till slut. Vem hade jag annars blivit? Det gäller att ha en vinnarskalle och fortsätta och fortsätta trots att man av omgivningen betraktas som besatt. Har följt dina bloggar och slitit i ca tio år innan barnen kom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s