Gratisgravid

Om några dagar fyller jag 39 år. Jag kan inte sluta förundras över att jag är spontant gravid. Okej om jag hade blivit det förr, i yngre år, men detta har aldrig hänt och så händer det nu. På gamla dar. Ett mirakel är vad det är. Tänk att JAG är en såndär ”plötsligt- händer- det-människa”. En sådan som skulle kunna skriva tråden ”Min solskenshistoria” om det inte vore för att jag själv hatat liknande trådar genom åren. Jag konstaterar bara tyst för mig själv – och på bloggen – att går detta vägen så är det en sådan fruktansvärd röta att det är inte sant.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gratisgravid

 1. Tisalen skriver:

  En väl värd röta!
  Kanske kan din blogg bli en bok, en bok som kan vara tröst i mörkret åt andra?

 2. Anka skriver:

  Min granne är spontangravid. Hon är 40 år gammal och har en drygt ettårig äggdonationsbebis. Jag är så sjukt glad för hennes skull (och lite stolt över att jag är typ den enda som fått veta hela storyn).

  Kram och jättegrattis från Anka, som följde din förra blogg och blev glad och paff över att hitta denna! (och som har två koreanska barn)

 3. A skriver:

  Härligt att höra flera ”äldre” som lyckats bli gravida, jag är 38 år och har inte ens haft möjlighet att få prova om ”jag funkar” men allt man får höra är att det fan är nästan omöjligt och för varje dag som går så blir det svårare. Men, vad gör man det går ju inte att köpa en familj liksom. Man kan ju bara hoppas på kärleken och barn….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s