Halvvägs – rapport för minnet

Jag är halvvägs och känner barnet sparka varje dag. Mest aktiv är h*n runt midnatt men även runt 10-tiden på förmiddan. Det är intressant att notera hur olika det kan kännas. Med Sockertoppen hade jag i v 20 inte känt ett jota. Den här krabaten gjorde sig till känna redan i v 14. Och – moderkakan ligger då som nu i FRAMVÄGG.

I övrigt känns det som med Sockertoppen. Kanske att jag mådde lite mer illa i början av denna graviditet. Och så är det skillnaden i viktuppgång så klart. Nu väger jag 63 kilo och med Sockertoppen vägde jag 62 redan när jag blev gravid.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Halvvägs – rapport för minnet

  1. Maja Gräddnos skriver:

    Ville bara säga att det är så jävla underbart att du bär på en liten Ikea-bebis (ihopplockad hemma) du med. En gucci-unge och en Ikea-dito. Lovely!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s