Borde jag ha ångest?

Sedan ungefär två veckor har jag inget jobb. Inte ett uppdrag i sikte och inte ids jag jaga jobb heller (som många andra frilansare gör). Hela året har jag jobbat mycket och tjänat där efter. I går räknade jag ut att jag kan klara mig utan att jobba fram tills barnet kommer. Det borde ju vara underbart men någonstans inom mig hör jag en röst som säger att jag är slö, slafsig och osund. Det är FEL att inte jobba när man kan.

Jag tror att det är själva graviditeten som gör mig slö, bekväm, inåtvänd och ja, som helt enkelt gör att jag känner FUCK IT låt mig vara. Låt mig såsa fram i 20 veckor.

Borde kanske ta hem Sockertoppen från förskolan? Men nej vad trist hon skulle ha med sin lata mamma.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Borde jag ha ångest?

 1. Anna-Bell skriver:

  Var ledig om du har möjlighet till det, varför inte? Och om det dyker upp något kul jobb kan du väl ta det? Men låt inte personalen få veta att du är ”ledig” om du lämnar Sockret. För man ska ju ha sitt barn på förskolan bara när man arbetar och tar sig till och från jobbet 😉 Då kanske de blir griniga på dig och blir så där att de snackar bakom ryggen på dig som vi ”pratade” om förut…:)

 2. Paprika skriver:

  Det sägs ju att kroppen talar om vad den behöver när man är gravid. Om du inte får slöa nu, när ska du då göra det liksom? 😉

 3. Tudorienne skriver:

  Låter sjukt skönt.

 4. Astrantia skriver:

  Tycker det låter helt rätt att vara ledig om du har möjlighet till det!

 5. hellomotti skriver:

  Nej det är klart att jag ALDRIG skulle säga till dem. Det är nog svårt för många anställda att fatta hur en frilans jobbar. Att det finns perioder av inget jobb och perioder av 7 dagarsveckor (då man inte får ha barnet på förskolan under det att man jobbar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s