Utvecklingssamtal

I dag är jag hemma med spak Sockertopp. Hon kräks men det tycks som att hon bara kräks upp slem och snor, dvs hon är inte smittsam eller magsjuk. Och nu sover hon fast klockan bara är 9.50.

I morgon är det utvecklingssamtal på förskolan och det vill jag inte missa. Men eftersom vi inte har någon barnvakt kan det bli svårt. Eller får man ha med sitt barn på utvecklingssamtalet? Det slår mig nu att det kanske t.o.m är meningen att barnet ska vara med. I skolan var man ju med på kvartsamtalet (som utvecklingssamtal hette på 80-talet när jag gick i grundskolan….)

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Utvecklingssamtal

  1. Anna-Bell skriver:

    Hur gick det på utv.samtalet? Har tänkt att svara på ditt inlägg om barnens tid på förskolan när man som förälder arbetar lite ojämna tider. Men jag har inte kommit till skott.

  2. hellomotti skriver:

    Svara gärna för det är ett mysterium för mig.

    Utvecklingsamtalet gick bra. farmor och farfar kallades in som barnvakter. Det roligaste som sades var att Sockertoppen är glad och positiv och lätt att entuiasmera. Sedan berättade de mest vad hon gör på förskolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s