Ensamstående

Nu har jag varit ensamstående mamma sedan i onsdags morse. Inte alls lika jobbigt som det var för ett halvår sedan, eller ett år sedan (när hon var 1 år) men ändå. Det är bara att konstatera att livet med barn är fan så mycket enklare när man är två vuxna om ansvaret. I morgon kommer Big Top hem och jag längtar. Även Toppis längtar och hon har frågat efter sin pappa sedan han for. Det första hon sa när hon vaknade i morse var ”Pappa baka lödag” (pappa kommer tillbaka på lördag). Så himla gulligt!!!

 

En annan gullig grej hon börjat med är att hon säger ”kramas” och sträcker upp sina armar. Finns inget mysigare än att krama henne. 

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s