Suck – VARNING gravidgnäll

I går gick jag in i vecka 30 och jag kan inte minnas att jag var så här påverkad av graviditeten förra gången. Mina värsta krämpor är:

1. Vaknar av att jag får upp spy/magsyra i munnen på natten. Har, förutom med medicin, försökt bota detta med dubbla kuddar men det är så oskönt. Vill ligga nästan platt med huvudet när jag sover.

2. Foglossning i blygdbenet = vaggar som en anka redan.

3. Tryck på inälvor och blodkärl när jag sitter upp eller ligger på rygg. Måste alltså stå eller ligga på sidan.

4. Blir anfådd av ingenting.

Vill att januari och februari ska vara över så att förlossningen närmar sig. Nu är det fucking NIO veckor kvar. Aslångt 😦

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s