Vickan krysta fort

Jag, och många med mig, har ju hela tiden trott att det är bull att Victoria har bf i mars. Givetvis är det februari och det vittnar inte minst Karolinskas förberedelser för. Redan i går spärrades parkeringen av så att TV-bussar ska få plats. Det talas även om att hela BB/Förlossningsavdelningen ska stängas av. FY fan säger jag bara. Måtte hon krysta ut sin unge i god tid innan jag har mitt planerade snitt i mars. Det är ju rent vanvettigt att andra ska få lida för att detta görs till ett spektakel. Stackars alla som planerat att föda där nu i dagarna. Vilken oro de måste känna av dylika artiklar och spekulationer.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vickan krysta fort

  1. Anna-Bell skriver:

    Jag vet inte vad jag ska säga…Tycker bara att det är så himla överdrivet. Jag menar tv-bussar. Låt Vickan vara säger jag! Och skönt att du har ett planerat snitt. Känns liksom mer safe att du får komma då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s