Inside information om Victorias förlossning

I dag fick jag veta, av en mycket säker källa, att det inte alls ska stängas av några avdelningar eller platser när Victoria ska föda. Inte heller är det sant att KS  ”inte vet om hovet väljer Karolinska”.  Sanning är att det hålls ett  iordningställt rum som är för Vickan och som redan bevakas. Nu är det nog väldans nära för henne.

 

I morgon har jag nytt rutinultraljud på specmödravården. Rapporterar vikt och status efter det. Är orolig att h*n inte har växt som den ska för idag visade barnmorskans mätning, på vanliga MVC, att magmåttet är under kurvan. Det har det inte varit vid två tidigrare mätningar där….

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s