Singelinsemination

Detta värmer en gammal fertilitetsturists hjärta. Jag är verkligen glad för alla barnlängtande singlars skull, även om det för min del kom 6 år för sent. Kanske mer för frågan är ju när lagen de facto ändras?

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Singelinsemination

  1. Anna-Bell skriver:

    Hurra för att frågan lyfts! Hoppas att lagen ändras pronto!

  2. FC skriver:

    Hurra som sagt… Jag tror en lagändring kan vara i hamn tidigast 2014. Bättre sent än aldrig och viktigast för de barn vi redan har (för landstingen bestämmer ändå hur de vill hantera lagförändringen så beroende på var man bor kan man nog bli utlandspatient ändå när donerad sperma bara hanteras av universititetssjukhusen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s