Vagnfrågan

Förra veckan, när jag var som hormonstinnast, var jag nära att köpa en Bugga Donkey för 14 000 kronor. (Det är Buggas senaste syskonvagn och den finns inte som begagnad då den lanserades i Sverige för bara några månader sedan.) Men nu har jag besinnat mig och slagit till på en syskonvagn på Blocket. Känns bra att ”bara” lägga 2 800 kronor på den. Det är en Phil&Ted där barnen sitter på rad. Inte alls optimalt ur mysighetssynpunkt för barnen MEN det absolut viktigaste för mig är att den går in i vår hiss. En annan viktig grej är att det ska gå att göra om till enkelvagn både till den lilla OCH den stora, helst utan att vagnen ser konstig ut – vilket även funkar på denna modell.

Jag högg vagnen när den endast legat ute i 30 minuter. Har bestämt tid och plats i eftermiddag men är orolig att hon inte dyker upp. Hon svarar nämligen inte på mejl och telefon i dag…. Är rädd att hon ska inse att alla andra säljer sina Phil&Teds av samma årsmodell och med alla tillbehör för ca 2 500 kronor mer än hon gör…..

Så vi får se om jag har en vagn i kväll. En annan spännande grej är att se om den verkligen går in i hissen. Om den inte gör det får jag sälja den igen.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s