Internationella kvinnodagen

Hur tänker alla som säger grattis till alla av honkön i dag? Är det ”Grattis för att du är kvinna” eller vad är själva gratulationen riktad till?

Och sedan alla dessa män som VARJE år måste knorra om att de minsann vill ha en internationell mansdag. Pinsamt när årets alla andra dagar är just det.

Ungefär som när män häromdagen kritiserade allianspartiernas (utom KD) vändning i frågan om assisterad befruktning av singelkvinnor med argumentet ”Men VI då”. Ja sätt för fan fart och organisera er och lobba mot politiker som FEMMIS gjort i nästa 10 år. Inget hindrar er.

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Internationella kvinnodagen

 1. kattmamman skriver:

  Du är så klok!

 2. annicaj73 skriver:

  Kloka ord, gillar det! Du har så rätt.
  Grattis på kvinnodagen är ju som att säga grattis till att ni inte är jämställda. Kvinnodagen är ju faktiskt till för att orättvisorna och förtrycken i världen skall komma upp.

  Ja tänk vad synd det är om killarna

  Om killarna vågade stadga sig iställeet för att ha luft under vingarna tills de fyller 50 år så kanske det kunde bli lite familjer hihi

  Tack för en jättefin och bra blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s