Varför…

… ringde jag först idag om att koppla bort airebagen på bilen så vi kan ha en bilbarnstol fram? Nu kommer verkstaden inte kunna göra det innan vi lämnar sjukhuset. SKIT.

… gick jag först idag till skräddaren som ska laga syskonvagnen så att mjukliften ligger säkrare. Han blir inte klar förrän nästa vecka.

… har jag inte bokat tid hos veterinären för att klara av kattens operation INNAN barnet kommer. Det blir 1000 gr jobbigare att flänga runt med krasslig katt och en nyfödd.

 

Svar: Vet inte. 

 

 

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför…

  1. Anna-Bell skriver:

    Den som spar den har 😉

    Tänk, du ska få ett till barn den här veckan! Så coolt! Så spännande! Så fantastiskt! Det är ett mirakel, som ranelid säger.

  2. Tisalen skriver:

    Du…massor av lycka till på fredag. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s