Carola adopterar en flicka

Tänk att Carola ska adoptera. Det var faktiskt lite oväntat. Inte minst för att hon är född 1966 och därmed fyller 46 i år. Kanske en ”privat” förmedling via kristna kontakter???

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Carola adopterar en flicka

 1. mattilainen skriver:

  Ja, och med tanke på att hon är ensamstående? Men det är ju från Sydafrika, är det inte så att det mest är superkristna barnhem där eller rör jag ihop det?

 2. Astrantia skriver:

  Det verkade ju på artikeln som att det tagit ett par år innan barnbeskedet så då var hon väl strax efter 40 när hon blev godkänd och det är ju ändå inte jätteovanligt.

 3. Anna-Bell skriver:

  Kul i alla fall! Men ja, jag tänkte också på hennes ålder…

 4. hellomotti skriver:

  Jag trodde det var kört om man var så gammal….trodde att nämden kanske kunde sträcka sig till 42-43 men inte 46 när man är ensamstående.. Men kul för henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s